Op maat

gemaakte producten voor jouw bedrijf of organisatie, ook dat behoort tot de mogelijkheden bij Important Stuff. De mogelijkheid om je identiteit uit te dragen in een speciaal ontworpen product.
Dit kan een relatiegeschenk zijn, een kerstpakket of bijvoorbeeld de (gedeeltelijke) inrichting van een bepaalde ruimte in het bedrijf.
Al onze producten worden handgemaakt op een fair trade basis door kleine producenten met wie we veel persoonlijk contact hebben, op maat gemaakt past dus uitstekend in ons concept.

Samen bespreken we je wensen en de mogelijkheden en komen zo tot een concreet idee. Hiervan worden schetsen gemaakt en/of monsters aan de hand waarvan de ideeën kunnen worden bijgesteld en de definitieve opdracht vorm kan krijgen.
Ook een van onze producten kan op maat gemaakt worden zoals bijvoorbeeld in een bepaalde maat of kleur.

Dit traject vereist zeker tijd maar het resultaat is er dan ook naar en biedt u de mogelijkheid een uniek handgemaakt product naar úw hand te zetten.

Kerstcadeau

Ieder jaar weer een uitdaging om een passend kerstcadeau te vinden; passend bij je bedrijf of organisatie, maar ook natuurlijk ook passend bij de mensen voor wie het bedoeld is. Ook daar kunnen we je mee helpen.

Vragen? Neem gerust contact met ons op.